Voor de derde zomer op rij organiseren SportUtrecht en ZIMIHC de Zomer Express! Deze zomer ga je aan de slag met sport en cultuur in Overvecht.  De Zomer Express is voor kinderen vanaf groep 4 tot en met groep 8.
 

Wat is de Zomer Express?
De Zomer Express is een sport en cultuurweek speciaal voor kinderen. Je geeft je op voor een week in de wijk van jouw keuze. Elke ochtend, van dinsdag tot en met vrijdag, ga je van 10:00 uur tot en met 12:00 uur aan de slag met sport en cultuur. Samen met creatieve sporters en sportieve kunstenaars werken we toe naar een eindpresentatie.

Prikkelarm
In deze editie houden we rekening met de lesduur, staat het volume van de muziek zachter en is er een speciale ruimte om je even af te zonderen. Ook als je gebruikt maakt van hulpmiddelen houden wij hier rekening mee. De tijden van de prikkelarme editie zijn van 10:00 – 12:00 uur.

Wat ga je doen?
Per week en locatie is er een andere combinatie tussen sport en cultuur. Deze week ga je aan de slag met spoken word en dans.

Tickets
Op vertoon van U-Pas is deelname aan de Zomer Express gratis, anders kost een ticket €25,-. Heb je geen U-pas en ook geen €25,-? Neem dan contact op met Anne & Kathelyn. De Zomer Express is er voor ieder kind!